Ce trebuie sa stii inainte sa personalizezi produse de papetarie

Produsele de papetarie personalizate sunt folosite in special de companii in cadrul evenimentelor, dar pot fi oferite si clientilor, partenerilor sau angajatilor, pe post de cadouri sau bonusuri. Inainte de a te hotari ca vrei sa personalizezi anumite obiecte sau produse de papetarie, trebuie sa stii cateva lucruri. Iata care sunt iformatiile pe care ti le oferim:

Ai de ales dintr-o gama variata de produse

Produsele de papetarie pe care le poti personaliza sunt potrivite atat pentru evenimente simple, dar si sofisticate. Daca vrei sa faci cadou unei persoane speciale din viata ta poti sa ii personalizezi un stilou sau un pix mai sofisticat. Pentru un eveniment cu un numar mare de persoane poti sa personalizezi pixuri normale, de plastic. Pe langa pixuri, poti personaliza diferite tipuri de agende, datate sau nu, cu hartie alba sau ivoire, imbracata in piele ecologica sau naturala de diferite culori. Si interiorul agendelor poate fi personalizat. Poti adauga informatii pe primele pagini ale fiecarei agende. Pe langa agende si pixuri se mai pot personaliza si calendare, memorii USB, cani, umbrele, produse textile si chiar si baterii externe pentru smartphone-uri.
Daca personalizezi mult, platesti putin

Criteriile de personalizare a produselor de papetarie sunt diferite. La Fabrica de Papetarie Pintexim pretul pentru o unitate scade cu cat personalizezi mai multe produse. De asemenea, nu poti personaliza produse de papetarie daca nu ajungi la numarul minim cerut. De exemplu, pentru calendarele personalizate doar pe prima pagina, tirajul minim este de 50 de bucati. Agendele se pot personaliza de la 20 de bucati in sus prin serigrafie.


Exista mai multe tehnici de personalizare

Fiecare produs este personalizat in mod diferit, in functie de materialul din care este facut si de cerintele tale. Un pix din metal sau un stilou poate fi personalizat prin gravura, imprimare sau serigrafie. Tehnicile sunt asemanatoare pentru aproape toate produsele si trebuie sa stii ca toate sunt la fel de rezistente si calitative.


Acum ca stii mai multe despre personalizarea produselor de papetarie cu siguranta iti va fi mai usor sa le alegi pe cele potrivite tie si nevoilor tale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu