Tu cat investesti in viitorul tau?

In ultima vreme ma gandesc tot mai mult la viitor. Ma intreb cum va fi, cum voi fi eu, cine va mai fi, cine nu va mai fi? Oare o sa-mi placa si o sa fiu multumit sau o sa regret si o sa fiu nostalgic? Totusi, realizez ca viitorul nu poate sa fie mai mult decat oglinda prezentului. Ce faci si cum te simti in momentul de fata cu siguranta prefigureaza si viitorul. Da, exista si elementul surpriza pentru ca nu poti controla toate lucrurile, dar ce se intampla in prezent este foarte posibil sa se intample inca o data. Asta in cazul nu vrei sa schimbi ceva.

Daca esti trist si posac in fiecare zi, cu siguranta asa vei fi si maine daca nu faci nimic in sensul asta. Fiecare lucru pe care il faci este de fapt o investitie in propriul tau viitor. De-asta e important sa faci tot timpul doar ce vrei sa faci. Sa nu te stresezi prea tare si sa-ti creezi un mod original de a trai si de a vedea lucrurile. Pentru ca doar asa te poti construi. Construind in primul rand o personalitate. Persoana se construieste pe parcurs.

Intreaba-te in fiecare zi cine vrei sa fii si ce vrei sa faci. Dar raspunsurile trebuie sa fie sincere ca sa valoreze ceva. Inceteaza din a-ti mai pune tot felul de piedici si concentreaza-te pe lucrurile care conteaza. Renunta la tot ce-ai crezut inainte daca ce-ai crezut ti se pare ca nu mai face sens. Renunta la tigari daca nu te fac fericit, renunta la masa de dupa ora 6 daca vrei sa fii mai sanatos si renunta la a ramane legat de lucrurile care nu-ti convin. Schimba-le. Foloseste fiecare secunda pentru a o investi in viitor. Nimic altceva nu mai conteaza daca reusesti sa faci acest lucru.

Tu cat investesti in viitorul tau?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu