Stilul scandinav prezent in balconul tau


Balconul, locul unde iti savurezi cafeaua inainte de a incepe o noua zi de munca, trebuie sa fie o zona de confort pentru tine, unde sa te poti destinde fara nici o problema. Majoritatea oamenilor depoziteaza unele lucruri nefolositoare in acest loc, uitand cu desavarsire ca este un spatiu dedicat relaxarii. Nici cele mai mici apartamente nu duc lipsa de un balcon, unde o data cu lasarea serii sa te rufugiezi pentru o lectura. Cu ajutorul unor the home.ro poti sa iti creezi o mica terasa care sa te incante ori de cate ori patrunzi in ea.

Primul pas pentru transformarea balconului intr-un loc de vis

Pentru inceput ai nevoie de o doza de inspiratie inainte de a porni in decorarea vechiului balcon. Modelul scandinav este preluat de la tarile nordice, unde oamenii prefera ferestrele cat mai mari, pentru a face loc luminii sa patrunda in apartament. Din gama decoratiuni scandinave the home poti alege sa inlocuiesti vechile ghiveciuri de plastic cu unele de alama sau de lut, mult mai stilate si potrivite acestui stil. Pentru a avea mereu la indemana cartea preferata, include in acest loc, suportul in forma de bufnita pentru carti pentru a da o nota de rafitament si diversitate zonei.


Conform designerilor, balconul este o extensie a spatiului unde locuim, de aceea trebuie sa semene ca o camera, dar nu la fel de incarcata, pentru ca este mai mult in aer liber.  Masa din lemn cu cele doua scanune pliante, poate fi setul de baza in stilul scandinav. Rezistente la umezeala sau la razele soarelui, piesele se completeaza armonios cu ghivecele din lut. In cazul in care familia ta este mai numeroasa, iar spatiul iti permite, poti sa te indrepti spre un fotoliu din bambus, pentru a va petrece timpul intr-un mod confortabil.

Covorul cu franjuri, chic si matasos

Dupa ce ai finalizat cu brio prima etapa, mai ai inca un pas de facut: alegerea covorului care sa se plieze pe stilul scandinav. In mod obisnuit, cei care locuiesc in nord, opteaza pentru un model lung de covor care sa fie cat mai colorat si la capat sa fie cu franjuri, specific stilului scandinav.


De acum balconul tau nu mai este locul unde sa iti depozitezi rufele sau alte obiecte vechi, ci un spatiul transformat datorita unor decoratiuni scandinave care iti creeaza o zona de liniste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu