Corp frumos pentru vacanta

Vara isi intra in drepturi si sperand ca nu o sa mai ploua este timpul sa va pregatiti de vacanta la mare! Si pentru ca nu este femeie care sa poata pleca de acasa fara a acorda in prealabil o atentie sporita intregului corp pentru a se asigura ca totul va arata impecabil in vacanta, haideti sa vedem ce trebuie facut:


Fata. 

Daca doriti un bronz frumos si uniform va trebui ca inainte de plecare cu cateva zile - o saptamana sa o curatati in profunzime si sa aplicati o masca hidratanta corespunzatoare tipului de ten. Toata pielea moarta si punctele negre sau de grasime trebuie eliminate  astfel incat tenul sa ramana curat si neted. Incercati sa nu mai folositi pudra sau fond de ten dupa curatare, lasand astfel pielea sa respire si sa capete un aspect placut doar din ingrijirea cu crema mai ales daca ati fost la cosmetica si v-ati ales cu diverse mici semne ce trec in 2-3 zile. In felul acesta, cand veti ajunge la mare nu va fi o problema statul fara pic de machiaj.


Unghiile. 

Atat cele de la maini cat si cele de la picioare au nevoie de manichiura respectiv pedichiura inainte de plecare. Ele vor trebui sa arate bine in vacanta fara a avea nevoie de ajustari care sa va consume din timp. Pentru a nu va pierde timpul in vacanta cu ingrijirea unghiilor alegeti fie doar un strat de lac transparent, fie o oja colorata, permanenta care sa nu sara ca urmare a statului prelungit in apa sau caldura. Nu uitati nici de exfolierea calcaielor caci nu este nimic mai urat decat o piele groasa si crapata care sa se vada din sandale.



Picioarele. 

Epilarea este absolut obligatorie si se poate face cu o zi inainte de a pleca de acasa. Alegeti un salon care sa nu va dezamageasca in aceasta privinta iar dupa epilarea completa a picioarelor aplicati un produs pentru exfolierea pielii atat pe picioare cat si pe restul corpului. Daca stratul de piele moarta nu exista pe suprafata corpului, bronzul se va prinde mai usor si va dura mai mult. Nu uitati de crema hidratanta dupa epilare si exfoliere precum si de produsele anti tantari. Daca totusi sunteti muscate, evitati cu orice pret sa va scarpinati deoarece va veti produce rani extrem de inestetice. Folositi un produs special sau rezistati tentatiei de a va scarpina, macar de dragul unui corp impecabil in vacanta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu