Cele mai frumoase accesorii pentru cadouri


Inca de mici suntem invatati ca un cadou trebuie apreciat indiferent de continutul sau valoarea lui, ba chiar romanii au inventat si o zicala care ne invata ca “un cal de dar nu se cauta la dinti”. Totusi, stim foarte bine ca aspectul conteaza, iar de aceea, ambalajul darului trebuie sa fie la fel de atragator ca si continutul si poti realiza acest lucru chiar tu cu ajutorul unor accesorii pentru cadouri.


Cine spune ca un cadou trebuie sa arate incantator numai sub bradul de Craciun, probabil nu a primit foarte multe cadouri pana acum si nici nu a oferit. Nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a oferi un gest unei persoane dragi, iar orice obiect poate deveni spectaculos daca il ornezi cu accesorii pentru cadouri. De exemplu, daca ai ales un robot de bucatarie pe care vrei sa il oferi cadou, iar acesta este ambalat intr-o cutie din carton imprimata cu modelul aparatului, cu siguranta cutia va arata mult mai bine imbracata intr-o hartie de matase colorata. De asemenea, in jurul cutiei poti lega o funda din panglica decorativa colorata, oferind cadoului tau un aspect elegant si cochet, ideal daca il oferi unei doamne sau domnisoare.

Ambalajul cochet si misterios amplifica emotia descoperirii continutului, iar la acest rezultat contribuie si cele mai frumoase accesorii pentru cadouri Ribox.


Pauza de dulce de la scoala a micutului tau poate fi o adevarata incantare pentru el si prietenii lui, daca ii ambalezi dulciurile in pungute colorate. Pentru mai multa distractie, ii poti pune in punguta sortimente diferite de bomboane si sa inventati impreuna un joc prin care fiecare dintre voi sa ghiceasca ce bomboana a gasit. Cel care ghiceste primul cinci bomboane, castiga toata punguta. Suna distractiv, nu-i asa?

Florile sunt una dintre cele mai frumoase creatii ale naturii, insa o hartie colorata sau o folie frumos imprimata, legata cu o funda discreta, vor face orice buchet de flori o adevarata incantare pentru cea care il va primi.


In concluzie, nu conteaza cantitatea, ci calitatea si gestul, insa atunci cand vine vorba despre aparente, nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii, nici macar atunci cand ne referim la accesorii pentru cadouri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu