Boxer braids, cea mai populara coafura in 2016

O data cu inceperea unui an nou, tendintele in privinta modei se schimba, iar aparitia unor noi stiluri excentrice primeaza pe lista designerilor. La capitolul coafuri, avem parte de un model neasteptat de trendy care a fost imediat adoptat de marile vedete ale lumii. Asadar, boxer braids sau impletitura boxer este acea combinatie intre latura indrazneata si cea naturala a unei persoane. Senzatia de eleganta este intotdeauna vizibila, coafura fiind cu usurinta purtata indiferent de tinuta.

Realizarea modelului este foarte simplu pentru ca se va respecta in linii mari traditionalul stil al impletiturii olandeze. Parul se desparte in doua, iar impletitura va capata forma unui spic de grau, format de la baza capului. Pe masura ce se va avansa, se vor adauga noi fire de par, stranse foarte bine. Abordarea acestui stil contureaza fetelor o nou imagine prin care par femei puternice si increzatoare, feminitatea lor trecand pe un locul secund.



 Cele care au un stil mai rebel si doresc sa nu se transforme in niste persoane severe pot sa isi lase niste fire de par libere, pentru a crea un efect mai jucaus impletiturii. Puteti adopta acest stil si pentru o petrecere intre prieteni sau chiar pentru evenimentele oficiale.




Cele mai multe dintre femei, aleg impletitura boxer, deoarece ramane intacta peste noapte, iar problema caderii parului poate fi uitata, atat timp cat coafura rezista. Un adevarat impediement in sala de fitness,  este momentul cand persoana doreste sa realizeze cat mai bine exercitiile propuse. Acesta dorinta greu de indeplinit, cand podoapa capilara devine enervanta. Prin intermediul acestui model, fetele au scapat de aceasta grija, parul fiind legat intr-o maniera care nu permite scaparea firelor.



Printre cele mai cunoscute vedete internationale care au ales sa decerneze in fata publicului cu o asemenea coafura sunt Kim Kardashian, Rita Ora, Jennifer Lopez sau Katy Perry.




Atitudinea persoanei este reflectata si in modul cum alege sa comunice sau se se aranjeze. Coditele boxer sunt un model prin care o femeie se poate transforma intr-o fire cutezatoare si care are intotdeuna initiativa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu